Se on taas vaihteeks talvi jos joku ei oo huomannu.

Kersana sitä tykkäs talvesta. Se meinas lumes peuhaamista, lumiukkoja, lumilinnoja, luistelua, pulkalla laskettelua..

Näin aikuisena sitä huomaa vaan sen, että keli on paska, on kylmä, autoki on hautautunut lumeen, teitä ei oo aurattu, parkkipaikat on tukossa lumesta, on pimeetä, auton ikkunat on jääs, tiet on liukkaat, pitää ajaa hitaasti ja varovasti... ja koko ajan sitä valkosta moskaa tulee vaan taivaalta lisää kiusaksi. Jos tästä talvesta tulee samanmoinen lumikaaos ku viime talvi ni ei kyllä pää kestä! Musta tuntuu, et vasta viime talvesta selvittiin ja nyt se tuli taas!

Kyllä tekis mieli nukkua talven yli ku Muumit konsanaan. Tai mennä johonki lämpimään ees muutamaksi kuukaudeksi.
Ei sais olla näin negatiivinen, mut en nyt kyllä yhtäkkiä keksi mitää positiivista tähän asiaan. Joulu kyllä kävi mielessä, mutta ei sekään kyllä korvaa mitää näitä vitutuksia. Lahjojen mettästäminen on seki oma ihana ressin aiheensa. No mutta kyllä tääki tästä alkaa..mitä, neljän kuukauden päästä helpottamaan??!

Muumeista puheenollen. Saatan kyllä näyttää sellaselta, yhtä lyhyt ja pyöree joka puolelta. Huomas taas, että viime talven takit on jostai syystä ruvennu kinnaamaha! Eli ovat siis pirulaiset kutistuneet taas omia aikojaan kaapissa!! Miten ne saattaa tehdä tän mulle! Ihme kyllä tekee tiukkaa mahan lisäks tissienki kohdalta, et kai siitä pitäs olla jotenki iloneenki vähä..?

Jopa mun talvikenkiin ei mahtunu enää villasukkia. Miten voi olla mahollista et lihoo jaloistaki?? Kysyn vaan.
No ei se mitään, mutta sitten huomasin että ne vielä vuotaaki kaiken lisäksi. Eileen sitten onneksi sain ostetua uudet popot, mutta niitäki piti jo tänään käyttää suutarilla.
Kierrätyskeskuksesta löysin semiruman villakangastakin eurolla ja se nyt saa toimittaa talvitakin virkaa kunnes joko laihdun tai maltan sijoittaa uuteen takkiin. Jos olisin töissä niin tämäkään ei olisi mikää ongelma, sen ku menis vaan ostamaan, mut ku on työtön niin..

Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin!