Tämän kirjoituksen on inspiroinut Radio Novan uutinen "Tunnistatko itsesi - tällaisia pakkomielteitä meillä on!"

Vähän kyllä riskialtista lukea toisten pakkomielteitä kun niistä voi vaikka vahingossa ottaa ittelleen uusia :D

Mut itsehän harrasta sitä, että pitää rasittavan monta kertaa tarkistaa laukusta, että onko kukkaro ja avaimet mukana. Vaikka olisin justiinsa kaks minuuttia sitten käpistelly laukkuni sisältöä ja todennu niiden sielä olevan niin siltiki pitää tarkistaa. Ja uudestaa ja uudestaan.

Sama, et pitää tarkistella et onko hella pois päältä jne. Ja joskus kun jo ajan töihin tai jonnekin niin alan miettiä et painoinkohan sen ulko-oven varmasti kunnolla lukkoon.. Arvatkaa jääkö kalvamaan ja takaisinkaan ei voi kääntyä. Aina se on kuitenki ollut lukossa. Ja sama auton ovien kanssa. (tässä välissä piti käydä tarkistamassa ovatko työavaimet varmasti laukussa ja olihan ne)

On myös kummallsia tapoja, että en halua syödä leivän päätypaloja ja en todellakaan voi syödä mitään ruokaa mikä sattuis tippumaan lattialle tai vaikka omaan syliin. Sekin tekee jo tiukkaa jos tippuu pöydälle jotain lautaselta. Mun mielestä on jo ihan terveellistäki se ettei syö mitää lattialle tippunutta. Tästäki kuitenki on esimerkkejä toiseen suuntaan nimittäin muistan nuoremman siskoni joskus syöneen sohvan välistä löytyneen salmiakin......!
Banaanista jätän aina pienen palan syömättä. Tämä tapa saa varsinki Mussukan toisinaan hermoromahduksen partaalle :D

Lisäksi on sitten vielä sellaisia järjettömiä pelkoja. Esim. todella harvoin pidän parvekkeen ovea öisin auki. Pelkään, että sieltä tulee joku sisälle! Niin ja mähän asun kolmannessa kerroksessa.. Jos seison kauan sängyn edessä tai roikotan kättä reunan yli ni tulee sellane tunne et kohta joku tulee ja nappaa kiinni musta :D En kuitenkaa sentää kurki sängyn alle, että onko siellä niitä mörköjä vai ei..

Joo, että sellaasia omituisia ominaisuuksia mulla! Onkos teillä mitään vastaavia?