Nojoo, ainakin näin väittää uutinen jonka voit lukea myös täältä!

Ajattelimpa näin pullukkana ottaa kantaa näihin kohtiin.

1. Pullukat ovat parempaa ruokailuseuraa
On suunnattoman tylsää mennä ravintolaan syömään ja tilata mehevä pihvi, kun kaloreja laskeva laiha seuralainen tilaa pelkän minisalaatin. Tyttö, joka ei ole neuroottinen kaloreista, on hauskempi ruokaseuralainen, ja hän myös jatkaa herkuttelua jälkiruualla.
No tästä voin olla aikalailla samaa mieltä. Itse en tod laske kaloreja! Ja kyllä jos tilanne olis nii et mun ruokaseuralainen söis vaan jotai salaattia just ku ite mätän pizzaa ni olisha se vähä itelle kiusallista, et hehhee tässä mä vaan mätän.

2. Pullukat eivät ole petollisia
Jos joku laiha mallikaunotar tottuu kuulemaan jatkuvasti kehuja ulkonäöstään, saattaa hän ylpistyä sen seurauksena. Tuollaisella naisella saattaa olla kännkkä täynnä hänen kiinnostuneiden miesten numeroita ja saattaa jopa olla, että hän tapailee useampaa miestä samaan aikaan.
Varmasti niinkin, että kauniit ja laihat saa huomiota muiltaki ja täten voi sitten edesauttaa jotain petollista. Mutta sanoisin kyllä, että jos niin sattuu käymään pullukallekin, että saa joltain muulta huomiota niin epävarmuudessaan siinä sitten takertuu kaikkeen ja siitäkin voi sitten seurata kaikenlaista. Että jotenkin en kyllä allekirjoittaisi väitettä koska mielestäni petollisuus ei kyllä katso painoa eikä ulkonäköä. Onhan se huomattu, että vaikka miehellä olisi kainalossa maailman seksikkäimmäksi valittu nainen niin silti usein on haettu suhteen ulkopuoleltakin jotain.

3. Pullukat ovat parempia sängyssä

Nämä asiat ovat tietysti yksilöllisiä, mutta moni mies on kertonut saaneensa parasta suuseksiä nimenomaan hieman kookkaammalta tytöltä. Syy tähän saattaa liittyä edelliseen kohtaan. Hoikat kaunottaret ovat tottuneet saamaan miesseuraa pelkän ulkonäkönsä avulla, pullukat joutuvat kehittämään muita avuja. Niihin kuuluu esimerkiksi estoton luonne makuuhuoneen puolella.
Jossakin elokuvassa/sarjassa mieshenkilö totesi, että on saanut parasta seksiä pullukoilta koska he suostuvat tekemään mitä vaan. Noh, empä tiiä, en mä ainakaan tekis :D ei oo mun mielestä mitään syytä kehitellä noita muita avuja vain sen takia et luulee niillä saavansa miehen eikä sitten esim. hurmaavalla luonteellaan. Ja voisin pikemminkin kuvitella monen olevan estoinen vartalostaan. Mutta mahtava tietenkin olis jos vois hyväksyä itsensä juuri sellaisenaan.

4. Pullukat eivät ole hauraita
Tikkulaihan tytön kanssa leikkimielinen painiminenkin voi olla haastavaa, koska mies saa pelätä, että tyttö menee rikki tai pahoittaa mielensä siitä, että hänen kampauksensa menee sekaisin. Monet pullukat eivät ole yhtä pikkutarkkoja.
No kyllä minä vaan oon tarkka hiuksistani! :D Ei saa pörröttää eikä sekoittaa kampausta! No eipä mulla koskaan mitään kampauksia sinänsä oo, mutta en vaan tykkää jos mun tukkaan kosketaan ku sit se menee sähköiseksi jne jne. Ja painiminen? Kaikki sellanen kuitenki päättyy siihen et jompi kumpi itkee ja/tai suuttuu.

5. Pullukat ovat hyvää kuntoilua
Jos mies on seksin aikana aktiivinen ja nostelee kumppaniaan, on luonnollista, että mitä painavampi kumppani on, sitä paremmasta kuntoilusta seksi käy.
Joo no mua ei paljo nostella :D:D

6. Pullukat lämmittävät paremmin

Kun syksy viilenee ja talvi saapuu, on mukavaa, kun vieressä on joku, joka lämmittää. Luuta ja nahkaa oleva mallikaunotar ei todellakaan sovi lämmittäjäksi yhtä hyvin kuin hieman kookkaampi tyttö, jolla on enemmän lämmittävää pinta-alaa.
Hahhaa, joo hyvä lämpöpatteri oon! Ei mut oikeesti kyllä oon huomannu et ku Mussukkaki on isompaa sorttia niin siitä kyllä riittää enemmän lämpöä. Ja on muutenki kivempi halailla ku ei luut kolise yhteen ja on sellanen iso nallekarhun hali :D