Eikös se jotenkin noin menny..?

 

No mutta ainakin mun kohdalle meni eileen niin. Iloisena jäyhäsin salmiakkia menemään kunnes huomasin, että nyt on jotai ylimääräästä mukana. Ja hitto vie, pala hammasta oli lähteny irti! Ja aika isoki pala. Kielellä ku varovasti lähti tunnusteleen sydän kurkus et mistähä päin se ny lähti ni iso kolo vaan tuntu takahampaas. Tänään se sitten onneks korjattiin väliaikaasesti päivystykses ja parin viikon päästä sitten kunnolla.
Tää on kyllä taas niin tätä, sillä ei siit oo kauaa kun mietin, et onneks ei oo tarvinnu pitkään aikaan mennä hammaslääkäriin. Ja sitten heti universumi päätti korjata tilanteen. En nyt tiedä miten muistatte, mutta mullahan on ollu näistä mun hampaista tuhottomasti vaivaa. Reikiä, juurihoitoa, neljä viisuria poistettu..... Ja sitten se vielä, että pelkään ja kammoan hammaslääkärissä käyntiä! Mutta kerranki yllätin itseni, että en jännityksissäni höpöttäny juuri ollenkaan vaan pystyin jopa esittämään normaalia hiljaista ihmistä :D

Ihmettelempä muuten suuresti tuota ameriikan mallia, et miten ne hoitaa hammaslääkäris noi paikkaukset yms. Kun oon kattonu useita ulkolaisia sarjoja ja youtube-videoita missä tyypit on ollu hammaslääkärissä ja ku ne saa jotai aineita kuulkaa sielä! Vähän riippuen joko ihan jotain nukutusaineita tai sitten mitälie ilokaasua. Yks juutuubin suosituin video onki David hammaslääkärin jälkeen missä pieni pojankloppi ihmettelee, että onko tämä oikeeta elämää ku on ihan pöllyys jostai aineista. Että ihan lapsista aikuusiin näemmä käyttää noita aineita. Miksei Suomessa oo tämmöstä? Tai no, en tiä onko yksityysillä tai jossain suuremmis kaupungeis, mut ei täälä tosiaankaa oo mitää tommosia. Olis kyllä huomattavasti helpottanu esim. muutaman mun viisauden hampaan poistoa ku oli sen verran tuskaasta.

Että sellaasta tänään tänne.