Jos termi ei ole tuttu niin kurkkaa TÄÄLTÄ Wikipedian määrite. Ja TÄÄLTÄ hulvattomampi ja jopa tyhjentävämpi selitys Hikipediasta (huom. ei tosikoille!).

 

Ja sitten asiaan. Nyt voin aiheesta jo näin julkisesti kirjoittaa kun häpeän puna ei enää nouse poskille tätä muistellessa.

Tässä pari päivää sitten tulimma kaupasta Mussukan kanssa. Mussukan kämpän edessä oli talkkari joka oli juuri aiemmin rimpauttanut Mussukan ovikelloa. Siinä sitten vähän ihmeteltiin tilannetta ja keskustelua käytiin puolin ja toisin, että miten talkkarille oli sanottu että juuri kyseiseen asunnon numeroon pitäisi vaihtaa vessanpönttöön joku tiiviste. Kyseistä pönttöä on itseasiassa aikaisemminki käyty korjaamassa ja päätin tässä vaiheessa avata suuni ja mainita asiasta. Suunnilleen kyseisellä lauseella:

"Joo sitä on aikaisemminki RUNKATTU....."

Että oikeen käyty runkkaamas joo :D:D:D
Tarkotus oli kyl sanoa, et ronklattu/munklattu/ronkittu tai mitä ny meinasinkaa, mutta jostai syystä sitte lipsahti vähä karkeampi ilmaisu. Tuosta kyl sitte jatkoin melko vauhdikkaasti jotai yleispätevää hölötystä ja onneks Mussukka ja talkkari jutteli siin kans ja tilanne jatku normaalisti. Sitte ku selvis, et on väärällä ovella ja päästiin sisälle kämppään ni Mussukka kysy, et kuulinkoha mä ny oikeen.... Joo valitettavasti......